Blogolj!

Soros-ügynök bukott le Trump kormányában?

2018.09.22.
Kolombusz Kristóf
Az elnök szavainak titkos rögzítése, avagy egy magasrangú kormánytag összeesküvés szó az Egyesült Államok megválasztott elnökének az elmozdítására… Mindez egyelőre nem egy ócska hollywoodi film forgatókönyve, hanem a valóság Washingtonban! Hétről hétre döbbenetes hírek látnak arról napvilágot, hogy a bukott liberális elit mi mindent hajlandó megtenni annak érdekében, hogy megbuktassa valamilyen jogi praktikával azt a Donald Trumpot, aki tönkreverte őket az elnökválasztáson. Most éppen az egyik Trump kormányának egyik tagja bukott le, aki elképesztő összeesküvést szőtt az elnök ellen.

Obama segített az oroszoknak megbuktatni Hillary Clintont az elnökválasztáson?

2017.06.25.
Kolombusz Kristóf
Amerikai lapértesülések szerint Obama tudott arról, hogy az oroszok beavatkoznak az elnökválasztásba, mégsem tett semmit ellene. Ha tényleg volt beavatkozás, akkor Hillary bukásáért leginkább Obama a felelős…

Trump keményen kiosztotta Obamát

2017.03.02.
Kolombusz Kristóf
A Soros György által támogatott Obama-Clinton klán áll a Trump ellen szervezett zavargások és a lejárató kiszivárogtatások mögött. Trump nyíltan kimondta, hogy ez a politikai bosszú Obamáék részéről, mert elvesztették a hatalmukat.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?