Blogolj!

Amerika felfedezőjét sem kímélte az erőszak – All Lives Matter?

2020.06.11.
Pintér M. Lajos
Két városban is megrongálták Kolumbusz Kristóf szobrait a „békés” tüntetők...

Trump ismét páros lábbal szállt bele a liberálisokba

2019.02.26.
Kolombusz Kristóf
Ott üti őket, ahol a legjobban fáj. Védi az életet és egyben jelentős pénzektől fosztja meg a liberális világrend nevében jó pénzért magzatokat gyilkoló liberális szervezeteket. A Fehér Ház új rendelkezése értelmében ugyanis az abortuszt végző klinikák a jövőben nem pályázhatnak szövetségi támogatásokra. 

Rossz hír Soroséknak: Trump nyerésre áll

2019.02.25.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump a 2020-as elnökválasztáson nagyobb arányú győzelmet arat majd, mint 2016-ban - vélekedett Steve Bannon, az elnök volt tanácsadója a CBS televíziónak Rómából adott interjújában. 

2020-as elnökválasztás - Trump első ellenfele: „Pocahontas”

Elizabeth Warren demokrata párti szenátor személyében megvan a 2020-as amerikai elnökválasztás első hivatalos elnökjelölt-aspiránsa.

Trump a szövetséges államokat sem kíméli

2018.12.25.
Kolombusz Kristóf
A szövetséges országok többé "nem húzhatnak hasznot" az Egyesült Államokból által biztosított katonai védelemből - fogalmazott Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.

Trump leleplezésekkel fenyegette meg a Soros-féle demokratákat

2018.11.30.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök a demokratákra nézve kompromittáló, de eddig titkosított dokumentumok nyilvánosságra hozatalát ígérte egy csütörtökön megjelent lapinterjúban arra az esetre, ha a képviselőházi új demokrata többség "keménykedni akar" vele.  

Trump egy újabb jelöltje aratott nagy győzelmet a Soros-féle demokraták fölött

A Mississippi államban tartott szenátorválasztást Cindy Hyde-Smith republikánus jelölt nyerte meg kedden, és ezzel lezárultak a félidős választások az Egyesült Államokban.

Trump nem hisz a klímaváltozás káros hatásaiban

2018.11.27.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump újságíróknak nyilatkozva ismételten elutasította a pénteken nyilvánosságra hozott kormányzati jelentés megállapításait a klímaváltozás veszélyeiről. Úgy fogalmazott: "nem hiszi", hogy a globális klímaváltozás káros hatással lenne az amerikai és a világgazdaságra.

Döbbenet: a migránshorda megostromolta az amerikai határátkelőt (videó)

A több ezer erőszakos migráns, akik között száz számra vegyültek el kőkemény bűnözők is, valóságos rohamot indítottak Mexikó felől egy amerikai határállomás ellen. Szándékuk szerint át akartak törni, hogy aztán menekültstátust kérjenek vagy inkább azért, hogy gyorsan fölszívódhassanak az Egyesült Államokban lézengő sokmilliós illegális migráns tengerében. A Trump által határra vezényelt katonaság azonban megfutamította a migránshordát, akik közül jónéhányat a mexikói hatóság leis csuktak.

Soros demokratái belebuktak a szavazatok újraszámoltatásába

Trump jelöltjei nyetek! A republikánus Rick Scott eddigi kormányzó nyerte meg a floridai szenátusi választást - erősítették meg vasárnap, a voksok kézzel történt újraszámlálása után. Egy nappal korábban vált ismertté, hogy a floridai és a georgiai kormányzóválasztásból szintén a republikánus jelöltek kerültek ki győztesen. 
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?