Blogolj!

Soros gyűlöletkampánya már a balliberálisoknál is kicsapja a biztosítékot

A Trump elleni gyűlölködésnek és megosztó magatartásnak köszönhetően győz majd Trump 2020-ban is – mondják a liberális amerikai újságírók, miután újabb döbbenetes mocskolódás történt, amelynek ráadásul az elnök egy női munkatársa volt a célpontja. Úgy tűnik, a balliberális újságírók egy részénél is betelt a pohár, pedig Obama korábban még azzal villogott, hogy a Fehér házi tudósítók népes serege mind őrá, azaz a demokratákra szavazott. A Trump elleni Soros György által erőltetett gyűlöletkampány lassan totális csőddé válik.

Ismét egy súlyos üggyel és hazugsággal bukott be a bukott Hillary Clinton

2017.10.30.
Kolombusz Kristóf
Egyre nyilvánvalóbb, hogy Clintonék maguk követték el azt, amivel habzó szájjal vádolják Trumpot egy éve. Clinton és csapata játszott össze az oroszokkal. Jó pénzért. Közben pedig egy éve folyik a lejárató kampány Trump ellen azállítólagos orosz kapcsolatai miatt.

Újabb alattomos támadás Trump ellen

2017.10.24.
Kolombusz Kristóf
Egy, a Soros-Clinton-Obama klánt támogató demokrata-barát amerikai milliárdos reklámkampányt indít Trump elnök megbuktatására

Pornós támadt az amerikai elnökre

2017.10.19.
Kolombusz Kristóf
Soros és bérencei nem nyugszanak. Immáron lassan egy év telt el Trump elnökké választása óta, de a vesztes Soros-Obama-Clinton klán nem hajlandó beletörődni a vereségbe. Újabb és újabb akciók indulnak Trump ellen, Trump lejáratására. Most épp egy pornóból milliárdossá lett lény ajánlott tíz millió dollárt annak, aki segít eltávolítani az elnököt. Egy komoly közéleti lapban egy oldalon keresztül osztotta az észt, hogy szerinte miért kell kicsinálni Trumpot. Ilyen emberek, ilyen mocskos módon is próbálkoznak.

Obama segített az oroszoknak megbuktatni Hillary Clintont az elnökválasztáson?

2017.06.25.
Kolombusz Kristóf
Amerikai lapértesülések szerint Obama tudott arról, hogy az oroszok beavatkoznak az elnökválasztásba, mégsem tett semmit ellene. Ha tényleg volt beavatkozás, akkor Hillary bukásáért leginkább Obama a felelős…

Trump keményen kiosztotta Obamát

2017.03.02.
Kolombusz Kristóf
A Soros György által támogatott Obama-Clinton klán áll a Trump ellen szervezett zavargások és a lejárató kiszivárogtatások mögött. Trump nyíltan kimondta, hogy ez a politikai bosszú Obamáék részéről, mert elvesztették a hatalmukat.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?