Blogolj!

Döbbenet: a migránshorda megostromolta az amerikai határátkelőt (videó)

A több ezer erőszakos migráns, akik között száz számra vegyültek el kőkemény bűnözők is, valóságos rohamot indítottak Mexikó felől egy amerikai határállomás ellen. Szándékuk szerint át akartak törni, hogy aztán menekültstátust kérjenek vagy inkább azért, hogy gyorsan fölszívódhassanak az Egyesült Államokban lézengő sokmilliós illegális migráns tengerében. A Trump által határra vezényelt katonaság azonban megfutamította a migránshordát, akik közül jónéhányat a mexikói hatóság leis csuktak.

Bűnözők tömege özönlik a migránsok között

Belbiztonsági adatok szerint legalább félezer bűnöző van az USA határára özönlő migránskaravánban. Bár a migránsok többsége férfi, a nőket és a gyermekeket küldték a határra, hogy így ébresszenek rokonszenvet a migránskaraván iránt. A mexikói határvárosban rekedt többezer fős csürhe ellen a helyi lakosok keményen tiltakoznak, a helyi polgármester egyszerűen trógereknek nevezte a migránsokat.

Trump. Rend. Törvényesség.

2017.01.26.
Kolombusz Kristóf
Kemény kézzel kormányoz Donald Trump! Az új elnök nem kerítést, hanem falat épít a migránsok ellen az Egyesült Államok határára!
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?