Blogolj!

Döbbenet: a migránshorda megostromolta az amerikai határátkelőt (videó)

A több ezer erőszakos migráns, akik között száz számra vegyültek el kőkemény bűnözők is, valóságos rohamot indítottak Mexikó felől egy amerikai határállomás ellen. Szándékuk szerint át akartak törni, hogy aztán menekültstátust kérjenek vagy inkább azért, hogy gyorsan fölszívódhassanak az Egyesült Államokban lézengő sokmilliós illegális migráns tengerében. A Trump által határra vezényelt katonaság azonban megfutamította a migránshordát, akik közül jónéhányat a mexikói hatóság leis csuktak.

Bűnözők tömege özönlik a migránsok között

Belbiztonsági adatok szerint legalább félezer bűnöző van az USA határára özönlő migránskaravánban. Bár a migránsok többsége férfi, a nőket és a gyermekeket küldték a határra, hogy így ébresszenek rokonszenvet a migránskaraván iránt. A mexikói határvárosban rekedt többezer fős csürhe ellen a helyi lakosok keményen tiltakoznak, a helyi polgármester egyszerűen trógereknek nevezte a migránsokat.

Trump elhajtja a szervezett migránskaravánt

A Közép-Amerika felől érkező migránskaraván tagjai nem menedékkérők és nem léphetnek be az Egyesült Államokba - közölte Donald Trump amerikai elnök a Fehér Házban, ahol bejelentette azt is, hogy a jövő héten elnöki rendeletet ad ki a migráció megfékezésére. 

Trump hadseregnyi katonát küld a migránsok ellen a határra

2018.11.01.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnök akár 15 ezer katonát is küldene az Egyesült Államok déli határaihoz a Közép-Amerika felől közeledő migránskaravánok miatt. Donald Trump erről a Fehér Házban beszélt újságíróknak, mielőtt floridai kampányútra indult. 

Trump eltörölné a migránsok egyik legnagyobb kiváltságát

Donald Trump egy interjúban közölte, hogy elnöki rendelettel tervezi megszüntetni a születés jogán automatikusan járó amerikai állampolgárság gyakorlatát. A várható elnöki rendelet értelmében az illegális bevándorló és nem amerikai állampolgár szülőktől az Egyesült Államok területén világra jött kisbabák nem kaphatnak állampolgárságot.

Az USA nem kér a migránsokból

2018.10.09.
Kolombusz Kristóf
Rohamosan csökken az Egyesült Államokban befogadott menekültek száma - derült ki az amerikai külügyminisztérium által közzétett adatokból. 

Trump beakaszt a Soros-féle migránspátyolgatóknak

2018.09.19.
Kolombusz Kristóf
Az Egyesült Államok jövőre az ideinél kevesebb, maximum 30 ezer menekültet fogad be - jelentette be Mike Pompeo amerikai külügyminiszter.

Trump: Oroszországgal kijönni nem rossz, hanem jó dolog

2018.07.18.
Kolombusz Kristóf
Nem vagyok oroszbarát, de nem rossz dolog az oroszokkal jóban lenni – mondta Donald Trump, reagálva az amerikai-orosz csúcs után őt ért támadásokra. Helyesbítette egyúttal önmagát: mint mondta rosszul fejezte ki magát, valójában elhiszi, hogy történt orosz beavatkozás a 2016-as választásokba. Leszögezte ugyanakkor, hogy ez az eredményt biztosan nem befolyásolta.

Trump ismét legyőzte a Sorost és migránspátyolgató bandáját

2018.06.27.
Kolombusz Kristóf
Nem csak politikai arénában, hanem a jogi csatákban is végleges győzelmet aratott Soros és Klánja fölött Donald Trump. Az elnök, mint azt kampányában ígérte, biztonságosabb országgá akarja tenni Amerikát. Ennek érdekében a terroristák távolságtartására kiadott rendeletében megtagadta a beutazás lehetőségét azon országok polgáraitól, ahonnan a legtöbb terrorista érkezett az Egyesült Államokba. A rendeletet több szélsőségesen liberális, Soros-párti, úgynevezett szövetségi bíró megtámadta, fölfüggesztve annak végrehajtását. Ennek most végleg vége, hiszen a Legfelsőbb Bíróság Trump javára döntött. Az elnök ezzel hatalmas és végleges győzelmet aratott a migrációt erőltető Soros-Clinton-Obama klán fölött.

A Soros-zsoldosok szégyene: ilyen mélyre züllöttek a balliberális képviselők

Még mindig, sőt, egyre inkább az esztelen és féktelen gyűlölet uralja az amerikai elnökválasztásos vesztes Soros-brigádot. Minél inkább látszik, hogy nem sikerül megbuktatniuk Donald Trumpot, minél több ígéretét hajtja végre az elnök, a Soros zsoldjában álló demokraták annál ostobább és kétségbeesettebb eszközökkel támadják az államfőt. Mostanra már odáig züllöttek, hogy egy demokrata képviselő az elnök munkatársainak zaklatására szólította föl az egész országot. Ráadásul egy nő állt elő ezzel a szégyenteljes „ötlettel”! Mindezzel bizonyára a liberális demokrácia nagyszerűségét próbálja bemutatni…
12
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?