Blogolj!

Barack Obama békés cselekvésre szólította fel a tüntetőket

2020.06.01.
Ahogy azt már mi is megírtuk, egyre durvább a helyzet Amerikában George Floyd meggyilkolása óta kialakult tüntetések miatt. A helyzet súlyosságára való tekintettel már Barack Obama, az Egyesült Államok volt és első afroamerikai elnöke is kiadott közleményét, melyben békés cselekvésre szólította fel az embereket.

Ennél nagyobb pofont nem is kaphatott volna a Soros-Obama klán!

Hiába a két éve folyamatosan zajló Trump ellenes háború, hiába a világszerte folytatott lejárató kampány, Donald Trump népszerűbb, mint volt Obama elnökségének hasonló időszakában. Ez pedig azt vetíti előre, hogy Trump a siker reményével szállhat majd harcba az újabb elnöki mandátumért.

Soros gyűlöletkampánya már a balliberálisoknál is kicsapja a biztosítékot

A Trump elleni gyűlölködésnek és megosztó magatartásnak köszönhetően győz majd Trump 2020-ban is – mondják a liberális amerikai újságírók, miután újabb döbbenetes mocskolódás történt, amelynek ráadásul az elnök egy női munkatársa volt a célpontja. Úgy tűnik, a balliberális újságírók egy részénél is betelt a pohár, pedig Obama korábban még azzal villogott, hogy a Fehér házi tudósítók népes serege mind őrá, azaz a demokratákra szavazott. A Trump elleni Soros György által erőltetett gyűlöletkampány lassan totális csőddé válik.

USA 2017 – Trump tényleg szétrúgja a Soros-féle ultraliberális világrendet

A bukott demokraták, élükön Obamával és a Clinton klánnal, háttérben Sorossal abban reménykedtek, hogy rá tudják kényszeríteni Donald Trumpot arra, hogy föladja terveit és belesimuljon az áltáluk létrehozott liberális világba. Nagyobbat nem is tévedhettek volna Sorosék! Trump nyélgázzal indított és – akárcsak a kampányában – nem kikerülte az akadályokat, nem lavírozott, hanem faltörő kos módjára áttört rajtuk.

Donald Trump újabb nagy pofont adott Soros liberálisainak

2017.12.21.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump orbáni filozófiája: a dolgozó családok támogatása adócsökkentéssel és a vállalkozói adóterhek mérséklése a munkahelyteremtés érdekében. Ez a lényege Trump és Orbán közös, gazdaságpolitikai tervének.

Trump újabb diadala Obama fölött

2017.08.13.
Kolombusz Kristóf
Miközben elképesztő politikai támadásnak, mi több, alpári gyalázkodásnak és alaptalan hazugságözönnek van kitéve az új elnök, aközben mégis óriási sikert ért el a legfontosabb területen: fél év alatt 1 millió új munkahelyet teremtett!

Obama vissza akar térni a politikába!

2017.08.12.
Kolombusz Kristóf
Obama, bár a két elnöki ciklusát kitöltötte, végül politikája totálisan megbukott, amikor a tavalyi elnökválasztást a republikánus Trump nyerte a Soros-Clinton-Obama klánnal szemben. Trump pedig, teszi, amivel megnyerte a választást, azaz szisztematikusan lerombol mindent, amit Obama csinált.

Trump tovább harcol Obama kártételeinek fölszámolásáért

2017.06.28.
Kolombusz Kristóf
Az elnök azt mondta: ez nagyon-nagyon fontos az embereknek, és nagyon-nagyon fontos az egész országnak, amelyet szeretünk.

Obama segített az oroszoknak megbuktatni Hillary Clintont az elnökválasztáson?

2017.06.25.
Kolombusz Kristóf
Amerikai lapértesülések szerint Obama tudott arról, hogy az oroszok beavatkoznak az elnökválasztásba, mégsem tett semmit ellene. Ha tényleg volt beavatkozás, akkor Hillary bukásáért leginkább Obama a felelős…

Obama legnagyobb bukását hozta el a mai nap!

2017.05.04.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai képviselőház csütörtökön elfogadta a Barack Obama korábbi elnök nevével fémjelzett Obamacare egészségbiztosítási törvény visszavonását.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?