Blogolj!

A Sátán visszavág: Soros nyíltan meghirdette a háborúját!

Soros György egy vérlázítóan cinikus és pökhendi interjúban gyalázta Donald Trumpot, Orbánt és Magyarországot is. A világ képébe vágta, hogy azért hozta létre a szélsőséges liberalizmust, kozmopolitizmust és multikulturalizmust támogató szervezeteit, mert tudta, hogy azokat sok támadás fogja érni. Most azzal fenyegeti a világot, hogy megkettőzi erőfeszítéseit. Ennek ellenére minden téren vesztésre áll…

USA 2017 – Trump tényleg szétrúgja a Soros-féle ultraliberális világrendet

A bukott demokraták, élükön Obamával és a Clinton klánnal, háttérben Sorossal abban reménykedtek, hogy rá tudják kényszeríteni Donald Trumpot arra, hogy föladja terveit és belesimuljon az áltáluk létrehozott liberális világba. Nagyobbat nem is tévedhettek volna Sorosék! Trump nyélgázzal indított és – akárcsak a kampányában – nem kikerülte az akadályokat, nem lavírozott, hanem faltörő kos módjára áttört rajtuk.

A hazai vállalkozásokat és a családokat támogatja Trump adóreformja

2017.04.27.
Kolombusz Kristóf
Amerika az első! – ígérte Donald Trump a kampányában. Ennek megfelelő adóreformot terjesztett elő: adócsökkentéssel a dolgozó embereket, a gyermeket nevelő családokat és az otthon termelő cégeket akarja kedvezőbb helyzetbe hozni. Ugyanazt teszi, mint Orbán Magyarországon.

A nemzetbiztonság a határok biztonságánál kezdődik

Ezzel, az Orbáni politikai filozófiát megtestesítő szlogennel nyitott Donald Trump a pártja legfontosabb konferenciáján. Az amerikai elnök leszögezte: A terroristák nem tudnak csapást mérni Amerikára, ha nem tudnak belépni az országba.

Trump partnernek tekinti Orbánt

Donald Trump levelét megírta... Címzett: Orbán Viktor. Tárgy: köszönet és partnerség.

Trump elismeri: Orbán Európa egyik vezető politikusa

2016.12.13.
Kolombusz Kristóf
Hosszú távú, személyes kapcsolat lesz a két politikus között. Trump az európai helyzetet is megvitatta Orbán Viktorral, ami azt bizonyítja, hogy a kormányfő nemcsak Magyarországon, hanem Európában is fontos vezetőként jelenik meg.

Trump pont úgy beszélt a menekültügyről, mint Orbán

2016.12.02.
Kolombusz Kristóf
180 fokos fordulat menekültügyben Amerikában! Buta politikusokról, menekültporgramokról és a bevándorlás leállításáról beszélt Donald Trump.

Orbán és Trump. A két fekete bárány…

2016.11.25.
Kolombusz Kristóf
Ismét hatalmas pofont csattant a balliberálisok rinocéroszbőr vastagságú pofáján. Trump nem csak, hogy tudja ki Orbán Viktor, de föl is hívta. Sőt meg is hívta Washingtonba…

Orbán: elegünk van!

2016.11.21.
Kolombusz Kristóf
Elegünk van a kioktatásból, abból, hogy nem lehet elmondani a véleményünket, mert attól kell tartanunk, hogy erkölcsileg vagy politikailag megbélyegeznek minket – üzente a magyar kormányfő

Orbán ezért örül Trump győzelmének

A valóság győzelme után 180 fokos fordulatra számít a magyar kormányfő
12
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?