Blogolj!

Trump lehülyézte a Soros-brigádot

Több mint két évvel az elnökválasztáson elszenvedett megalázó vereségük után sem képesek továbblépni a Soros-által fizetett demokrata párti politikusok. Újabb és újabb „vizsgálatokat” indíttatnak az elnök ellen. A kicsinyes bosszú mellett ez arra is alkalmas lehet, hogy akadályozza az elnök kormányzati munkáját. Hogy ez az ország számára nem jó, az a legkevésbé sem érdekli a „nagyon demokratikus” politikusokat. A most vizsgálatot indító demokrata képviselő saját szavai szerint is feltételezéseket fognak vizsgálni…

Trump leleplezésekkel fenyegette meg a Soros-féle demokratákat

2018.11.30.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök a demokratákra nézve kompromittáló, de eddig titkosított dokumentumok nyilvánosságra hozatalát ígérte egy csütörtökön megjelent lapinterjúban arra az esetre, ha a képviselőházi új demokrata többség "keménykedni akar" vele.  

Itt az újabb bizonyíték, hogy Sorosék magasról tesznek az egész világra!

2018.07.24.
Kolombusz Kristóf
A balliberális média folytatja kíméletlen harcát az elnök ellen. A Soros-Obama-Clinton klán által vezetett balliberális média szünet nélkül lövi Donald Trumpot. Próbálják azamerikai közvélemény szemében sikertelennek, sőt károsnak beállítani az amerikai-orosz csúcstalálkozót. A balliberálisoknak fontosabb a saját politikai haszonszerzésük lehetősége, mint az, hogy a világ két szuperhatalma között enyhüljön a feszültség. Ez utóbbi ugyanis Trump érdeme lenne. Sorosék tehát magasról tesznek az egész világ érdekeire, ha a saját kisszerű érdekeikről van szó.

Trump: Oroszországgal kijönni nem rossz, hanem jó dolog

2018.07.18.
Kolombusz Kristóf
Nem vagyok oroszbarát, de nem rossz dolog az oroszokkal jóban lenni – mondta Donald Trump, reagálva az amerikai-orosz csúcs után őt ért támadásokra. Helyesbítette egyúttal önmagát: mint mondta rosszul fejezte ki magát, valójában elhiszi, hogy történt orosz beavatkozás a 2016-as választásokba. Leszögezte ugyanakkor, hogy ez az eredményt biztosan nem befolyásolta.

Amerikai-orosz csúcs: Trump meghökkentő nyilatkozata

2018.07.16.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnöknek ismét sikerült meglepnie a világot. Miközben mindenki nagy reményekkel várja a régóta esedékes csúcstalálkozót, Donald Trump másként látja a helyzetet. De az is előfordulhat, hogy csak taktikázik: óvatos, hogy utólag ne tudjanak rajta számonkérni semmit.

Sorosék újabb bukása

2018.04.28.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnökválasztás eredményét elfogadni képtelen Soros-Obama-Clinton Klán újabb vereséget szenvedett. Kezdettől fogva terjesztett vádként Trump és csapata ellen, hogy összejátszottak az oroszokkal a kampánnyal. Ismét csak kiderült – már nem először – hogy mindez alaptalan hazugság.

Döbbenetes fordulat: már Trump vádolja Hillaryt, hogy összejátszott az oroszokkal!

Donald Trump amerikai elnök csütörtökön Twitter-bejegyzésben közvetve azt állította, hogy Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje összejátszhatott az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampány idején.

Hazudtak reggel, éjjel meg este: összeomlik a Sorosék Trump elleni vádaskodó kampánya

2017.12.30.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök a Twitter közölte, hogy szerinte a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI hamis állításokon alapuló dossziét használt, amikor megindította a vizsgálatot a Trump-kampánycsapat és Oroszország esetleges összejátszásáról a tavalyi elnökválasztási kampány idején. 

USA 2017 – Trump tényleg szétrúgja a Soros-féle ultraliberális világrendet

A bukott demokraták, élükön Obamával és a Clinton klánnal, háttérben Sorossal abban reménykedtek, hogy rá tudják kényszeríteni Donald Trumpot arra, hogy föladja terveit és belesimuljon az áltáluk létrehozott liberális világba. Nagyobbat nem is tévedhettek volna Sorosék! Trump nyélgázzal indított és – akárcsak a kampányában – nem kikerülte az akadályokat, nem lavírozott, hanem faltörő kos módjára áttört rajtuk.

Öt nőt ajánlottak föl Moszkvában Trumpnak… röhögve utasította vissza

2017.11.11.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump egyik bizalmasa szerint a jelenlegi amerikai elnöknek 2013-ban, akkor még üzletemberként, valóban nőket ajánlottak fel Moszkvában, de ő ezt visszautasította. 
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?