Blogolj!

Trump: Oroszországgal kijönni nem rossz, hanem jó dolog

2018.07.18.
Kolombusz Kristóf
Nem vagyok oroszbarát, de nem rossz dolog az oroszokkal jóban lenni – mondta Donald Trump, reagálva az amerikai-orosz csúcs után őt ért támadásokra. Helyesbítette egyúttal önmagát: mint mondta rosszul fejezte ki magát, valójában elhiszi, hogy történt orosz beavatkozás a 2016-as választásokba. Leszögezte ugyanakkor, hogy ez az eredményt biztosan nem befolyásolta.

Trump ismét sokkolta a Soros-féle liberálisokat és a médiát

2018.07.17.
Kolombusz Kristóf
A Soros-féle amerikai balliberális politikai és médiaelit azt akarta, hogy Trump essen neki Putyinnak és kérje rajta számon az állítólagos orosz beavatkozást az amerikai választásokba. Trump erre nem volt hajlandó, sőt, ellentámadásként egy amerikai intézményt nevezett meg, amely szerinte okozója az egyre rosszabb amerikai-orosz viszonynak.

Csúcstalálkozó! Amerikai politikusok védik Trumpot és Putyint!

2018.07.16.
Kolombusz Kristóf
A Soros-Obama-Clinton klán által erőltetett „orosz beavatkozás” nem más, mint az elnök és az oroszok elleni boszorkányüldözés, aminek semmi értelme és haszna nincsen. Abba kellene végre hagyni, szólalt meg erélyesen több vezető amerikai politikus a Trump-Putyin csúcs előtt.

Amerikai-orosz csúcs: Trump meghökkentő nyilatkozata

2018.07.16.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnöknek ismét sikerült meglepnie a világot. Miközben mindenki nagy reményekkel várja a régóta esedékes csúcstalálkozót, Donald Trump másként látja a helyzetet. De az is előfordulhat, hogy csak taktikázik: óvatos, hogy utólag ne tudjanak rajta számonkérni semmit.

Hamarosan Trump-Putyin találkozó lesz?

2017.06.24.
Kolombusz Kristóf
A washingtoni Fehér Ház szóvivője nem zárja ki, hogy júliusban sor kerülhet Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök találkozójára.

Világtörténelmi esemény van készülőben!

2017.02.28.
Kolombusz Kristóf
Hivatalos! Moszkva megerősítette: már szervezik a Putyin-Trump találkozót. Az orosz külügyminiszter-helyettes ráadásként rendesen legyalázta a bukott Obama-Clinton-Soros klánt….
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?