Blogolj!

Trump kivégezte a BLM-et: „csak a mindenható Isten előtt hajtunk térdet”

2020.07.04.
Pintér M. Lajos
Az amerikai elnöknél betelt a pohár, nekiment a hetek óta tartó zavargásoknak. Leszögezte, nem tűri tovább a szélsőbaloldal új fasizmusát!

Márciusban kezdődik a George Floyd halálát okozó rendőrök pere

2020.06.30.
Dorogi László
Derek Chauvin ellen gyilkosság miatt emeltek vádat és továbbra is előzetes letartóztatásban van, ugyanis a másfél millió dolláros óvadékot nem tudta letenni.

Na végre: Trump börtönbe vágja a szoborrongálókat!

2020.06.27.
Pintér M. Lajos
Az amerikai elnöknél betelt a pohár, odacsap a csőcseléknek, melynek tagjai sportot űznek a törvénytelen cselekedetekből.

A különleges egység teljes személyzetét pótolnia kell a buffalói rendőrségnek

2020.06.06.
Dorogi László
A buffalói rendőrség különleges egységének minden munkatársa lemondott, hogy kifejezze szolidaritását és támogatását két, felfüggesztett rendőrkollégája mellett, akik a George Floyd halála nyomán kialakult tüntetésekben földre löktek egy idős férfit.

Minneapolis forrong, rendőrőrsöt gyújtottak fel a tüntetők

2020.05.29.
Nagy indulatokat kavart az a felvétel, ami a napokban került fel a netre és azt mutatja, hogy egy minneapolisi rendőr olyan hosszan térdel egy letartóztatott férfi nyakán, hogy az életét veszti. A történet alapvetően is felháborító, de nem elhanyagolható tény, hogy az áldozat fekete volt, a rendőr és társai pedig fehérek. Ennek kapcsán pedig napok óta lángokban áll Minneapolis, a tüntetők a rendőrőrsöt is felgyújtották.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?