Blogolj!

Trump kivégezte a BLM-et: „csak a mindenható Isten előtt hajtunk térdet”

2020.07.04.
Pintér M. Lajos
Az amerikai elnöknél betelt a pohár, nekiment a hetek óta tartó zavargásoknak. Leszögezte, nem tűri tovább a szélsőbaloldal új fasizmusát!

Demokrata mesterkedés: tagállammá tennék a fővárost

2020.06.27.
Pintér M. Lajos
Különös trükköt találtak ki a demokraták, hogy növelhessék szenátoraik számát, de Trump és a republikánusok igyekeznek meggátolni a mesterterv megvalósítását.

Trump nem finomkodna a demokratákkal, háborúra készül

2020.05.20.
Pintér M. Lajos
Elárulta, mire számít a Joe Biden elleni kampányban.

2020-as elnökválasztás - Trump első ellenfele: „Pocahontas”

Elizabeth Warren demokrata párti szenátor személyében megvan a 2020-as amerikai elnökválasztás első hivatalos elnökjelölt-aspiránsa.

Trump egy újabb jelöltje aratott nagy győzelmet a Soros-féle demokraták fölött

A Mississippi államban tartott szenátorválasztást Cindy Hyde-Smith republikánus jelölt nyerte meg kedden, és ezzel lezárultak a félidős választások az Egyesült Államokban.

Soros demokratái belebuktak a szavazatok újraszámoltatásába

Trump jelöltjei nyetek! A republikánus Rick Scott eddigi kormányzó nyerte meg a floridai szenátusi választást - erősítették meg vasárnap, a voksok kézzel történt újraszámlálása után. Egy nappal korábban vált ismertté, hogy a floridai és a georgiai kormányzóválasztásból szintén a republikánus jelöltek kerültek ki győztesen. 

Választás Amerikában: valójában Trump ismét győzött

2018.11.07.
Kolombusz Kristóf
Hiába próbálják eljátszani az örömködést a liberálisok, az Egyesült Államokban a félidős választásokon összességében ismét Trump győzött és tulajdonképpen megerősödött az ellene több mint két éve tartó folyamatos lejárató kampány ellenére.

Trump: fantasztikus győzelem nemzetünk számára

2018.10.08.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök nagyszerűnek, demokrata párti vezető politikusok szomorúnak nevezték Brett Kavanaugh kinevezését az Egyesült Államok alkotmánybíróságaként is működő legfelsőbb bíróság tagjának.

Hiába a gyűlölethadjárat! Trumpot és jelöltjeit kedvelik a választók

Hiába gyalázza két éve a balliberális média és politikai csürhe egyfolytában az elnököt, hiába minden támadás, vád, mindezek leperegnek Donald Trumpról. Az általa támogatott jelöltek biztosan nyertek az előválasztásokon is. Ráadásul mindez azt jelenti, hogy a republikánus pártelit is folyamatosan vereséget szenved az elnöktől. Trump kétségkívül népszerű a választók körében.

Trump ismét nagyot húzott

2018.07.11.
Kolombusz Kristóf
Újabb csapás a Soros-féle ultraliberális bandának: az elnökegy ízig-vérig konzervatív, katolikus jogászt jelölt főbírónak. A 9 tagú testület az Egyesült Államok egyik, hanem a legfontosabb intézménye. A társadalmat érintő fontos kérdésekben övék a végső szó. Legutóbb épp Trump sokat támadott, iszlám országokat érintő beutazást tiltó rendeletéről döntöttek. Az elnök javára. És most egy visszavonuló liberális bíró helyett egy újabb kemény konzervatív kerülhet a nagy hatalmú testületbe. Mindez jelentős hatással lehet például a genderőrület terjedésének megakadályozására…
12
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?