Blogolj!

Ennyike: a „Black Lives Matter” egy terrorszervezet

2020.06.11.
Pintér M. Lajos
Szóval erről fúj a szél: a szerveződés indítását Soros György kilencmillió dollárral támogatta...

Rossz hír Soroséknak: Trump nyerésre áll

2019.02.25.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump a 2020-as elnökválasztáson nagyobb arányú győzelmet arat majd, mint 2016-ban - vélekedett Steve Bannon, az elnök volt tanácsadója a CBS televíziónak Rómából adott interjújában. 

Trump lehülyézte a Soros-brigádot

Több mint két évvel az elnökválasztáson elszenvedett megalázó vereségük után sem képesek továbblépni a Soros-által fizetett demokrata párti politikusok. Újabb és újabb „vizsgálatokat” indíttatnak az elnök ellen. A kicsinyes bosszú mellett ez arra is alkalmas lehet, hogy akadályozza az elnök kormányzati munkáját. Hogy ez az ország számára nem jó, az a legkevésbé sem érdekli a „nagyon demokratikus” politikusokat. A most vizsgálatot indító demokrata képviselő saját szavai szerint is feltételezéseket fognak vizsgálni…

Trump egy újabb jelöltje aratott nagy győzelmet a Soros-féle demokraták fölött

A Mississippi államban tartott szenátorválasztást Cindy Hyde-Smith republikánus jelölt nyerte meg kedden, és ezzel lezárultak a félidős választások az Egyesült Államokban.

Soros demokratái belebuktak a szavazatok újraszámoltatásába

Trump jelöltjei nyetek! A republikánus Rick Scott eddigi kormányzó nyerte meg a floridai szenátusi választást - erősítették meg vasárnap, a voksok kézzel történt újraszámlálása után. Egy nappal korábban vált ismertté, hogy a floridai és a georgiai kormányzóválasztásból szintén a republikánus jelöltek kerültek ki győztesen. 

Soros-zsoldosok a politikai szemétdombon, azaz Clintonék végre a helyükre kerültek

Vállalhatatlan Bill és Hillary Clinton már a sajátjaik számára is. A fontos félidős választásokra készülő demokraták egyike sem hívta meg kampányolni a volt elnököt. Sőt, mind személyiségét, mind politikáját -a választókra hivatkozva – elutasítják. Annak a pártnak a tagjai, amelynek színeiben kétszer is elnökké választották. A republikánusok után tehát már a sajátjai, a demokraták is meggyűlölték a volt elnököt és az egykori first ladyt. Végre méltó, jól megérdemelt helyükre kerültek: a politikai szemétdombra.

Soros Magyarország ellen uszítja az amerikai képviselőket

Huszonkét demokrata párti amerikai törvényhozó egy levélben aggályainak adott hangot Donald Trump elnök Magyarország-politikája miatt - írta honlapján a Politico című amerikai folyóirat európai kiadása.

Trump bocsánatot kért… a nép nevében!

2018.10.09.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump nagyott rúgott a Soros-által pénzelt és irányított balliberális elitbe azzal, hogy az amerikai nép nevében kért bocsánatot Brett Kavanaugh főbírótól a szenátusi meghallgatáson elhangzottakért a Fehér Házban tartott, hétfő esti esketési ceremónián.

Trump ismét elképesztően nagy győzelmet aratott Soros és a liberálisok fölött!

2018.10.06.
Kolombusz Kristóf
A két évvel ezelőtti elnökválasztáshoz hasonló mértékű, de talán annál is nagyobb értékű győzelmet aratott Donald Trump a Soros-által pénzelt liberális demokraták fölött. Az elnök által jelölt és ma megválasztott új főbíróval végre az értelem van többségben az emberellenes ultraliberalizmussal szemben az amerikai Legfelsőbb Bíróság testületében. Ez az a bíróság, amely az Egyesült Államokban betölti az Alkotmánybíróság szerepét is. A most megválasztott Brett Kavanaugh ellen Sorossal az élen óriási erők mozdultak meg. És elbuktak.

Ma Sorosékra újabb nagy bukás vár az Egyesület Államokban!

Az előzetes nyilatkozatokból valószínűsíthető, hogy elbukik Soros György nagyszabású lejárató hadjárata, amellyel igyekezet megakadályozni a Donald Trump által jelölt főbíró kinevezését. Az új főbíróról ma szavaz a 100 tagú Szenátus. Ez előzetes, pénteki ügyrendi szavazáson 51:49 arányban Trump jelöltje mellett szavaztak a szenátorok, amikor arról döntöttek, hogy a jelölt alkalmas arra, hogy döntsön a kinevezéséről a Szenátus szombaton.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?