Blogolj!

Trump: Bízunk benne, hogy az év végéig meglesz az oltás

2020.05.04.
A gazdasági újraindítást sürgette és a többi között az év végére oltást remélt az új típusú koronavírus ellen Donald Trump amerikai elnök vasárnap este azon a kétórás televíziós beszélgetésen, amelyet a Fox televízió közvetített a washingtoni Lincoln-emlékmű mellől. Az elnöknek nemcsak a Fox újságírói, hanem videón a nézők is tehettek fel kérdéseket.

Trump diadalittasan üzent Amerika népének

2018.01.01.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnök, hű maradva kommunikációs szokásaihoz, Twitter-bejegyzésekben ünnepelte elnöksége első esztendejét és az eredményeit

Donald Trump újabb nagy pofont adott Soros liberálisainak

2017.12.21.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump orbáni filozófiája: a dolgozó családok támogatása adócsökkentéssel és a vállalkozói adóterhek mérséklése a munkahelyteremtés érdekében. Ez a lényege Trump és Orbán közös, gazdaságpolitikai tervének.

Trump: erős, büszke, önmagában bízó Amerikát látnak a világban

2017.11.16.
Kolombusz Kristóf
Az Egyesült Államok elnöke diadalittasan számolt be a nemrég zárult ázsiai tárgyalásairól. Leszögezte: néhány elődjétől eltérően ő mindenhol az amerikai emberek és dolgozók érdekeit védte. Elmondása szerint ezért ma már tisztelik a világban Amerikát.

Trump újabb diadala Obama fölött

2017.08.13.
Kolombusz Kristóf
Miközben elképesztő politikai támadásnak, mi több, alpári gyalázkodásnak és alaptalan hazugságözönnek van kitéve az új elnök, aközben mégis óriási sikert ért el a legfontosabb területen: fél év alatt 1 millió új munkahelyet teremtett!

A hazai vállalkozásokat és a családokat támogatja Trump adóreformja

2017.04.27.
Kolombusz Kristóf
Amerika az első! – ígérte Donald Trump a kampányában. Ennek megfelelő adóreformot terjesztett elő: adócsökkentéssel a dolgozó embereket, a gyermeket nevelő családokat és az otthon termelő cégeket akarja kedvezőbb helyzetbe hozni. Ugyanazt teszi, mint Orbán Magyarországon.

Trump: azt akarom, hogy új gyárak épüljenek itt, az itthon eladott autókhoz

2017.01.25.
Kolombusz Kristóf
A hivatalba lépett amerikai elnök hű maradt kampányígéretéhez és patrióta gazdaságpolitikát folytat. Ha kell, nekimegy a nagy autógyáraknak is.

Trump nem vett vissza az illiberális tempóból!

2017.01.12.
Kolombusz Kristóf
A megválasztott amerikai elnök keményen kiosztotta és meg is fenyegette a média azon részét, amely újabb – minden eddiginél súlyosabb – megalapozatlan vádakat terjeszt róla, annak érdekében, hogy megzavarják, illetve megakadályozzák az elnöki beiktatását

Trump patrióta gazdaságpolitikát hirdetetett

2016.12.03.
Kolombusz Kristóf
Megfenyegette azokat az amerikai cégeket, akik nem hajlandóak megfelelni az új gazdaságpolitikai elvárásoknak!

Trump mégis kompromisszumkész klímaügyben, de…

2016.11.23.
Kolombusz Kristóf
Figyelembe kell venni az amerikai vállalatokat és a versenyképességet is!
12
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?