Blogolj!

Trump a szövetséges államokat sem kíméli

2018.12.25.
Kolombusz Kristóf
A szövetséges országok többé "nem húzhatnak hasznot" az Egyesült Államokból által biztosított katonai védelemből - fogalmazott Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.

Liberálisok sokkban: Trump újabb elképesztő győzelme!

2018.04.21.
Kolombusz Kristóf
A nemzetközi média balliberális részében – tehát a világmédia döntő többségében – Donald Trump egy agyatlan hülyének van beállítva, aki a hozzá hasonló agyatlan amerikaiak tízmillióinak szavazataival lett elnök. Az előválasztási majd az elnökválasztási győzelme is sokkolta a liberális elitet. Nos, úgy tűnik, Trump folytatja a liberálisokat lealázó győzelemsorozatát: egyelőre úgy fest, neki sikerül az, ami az Obama-Hillary Clinton párosnak nem ment, azaz térdre kényszeríti Észak-Korea diktátorát.

Trump így alázta le az észak-koreai diktátort: az enyém sokkal nagyobb!

2018.01.03.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök rendkívül szellemesen vágott vissza a nukleáris ütőerejével kérkedő Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőnek. Trump egyszerűen csak annyit üzent, hogy az övé „sokkal nagyobb…”

Trump: erős, büszke, önmagában bízó Amerikát látnak a világban

2017.11.16.
Kolombusz Kristóf
Az Egyesült Államok elnöke diadalittasan számolt be a nemrég zárult ázsiai tárgyalásairól. Leszögezte: néhány elődjétől eltérően ő mindenhol az amerikai emberek és dolgozók érdekeit védte. Elmondása szerint ezért ma már tisztelik a világban Amerikát.

Trump kemény üzenete Észak-Koreának

2017.08.11.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump figyelmeztette Észak-Koreát, hogy ha bármit is lép, vagy támadást tervez az Egyesült Államok és szövetségesei ellen, akkor "legyen nagyon ideges", mert "olyan bajba kerülhet, mint korábban kevés más nemzet".

Trump: harcoljunk a családért, a szabadságért, a hazáért, az Istenért!

2017.07.06.
Kolombusz Kristóf
Az Egyesült Államok elnöke Varsóban történelmi beszédet mondott. Fölszólította Európát, hogy civilizációnk védelme érdekében harcoljon keményen a muzulmán terrorizmus ellen!

Trump rendet tesz az arab világban is?

2017.06.27.
Kolombusz Kristóf
Amerikai sajtóértesülés szerint a Fehér Ház "Camp David-stílusú" arab csúcsértekezletre készül a terrorizmus elleni harc keretében.

Trump Izraelben: majdnem teljesen elégedett mindenki…

2017.05.24.
Kolombusz Kristóf
A közel-keleti békét illetően derűlátó beszéddel zárta le izraeli és a palesztin területen tett látogatását Donald Trump. A beszéd azonban semmilyen konkrét lépést nem tartalmazott.

USA: nem lesz többé demokráciaexport

2017.05.04.
Kolombusz Kristóf
Rex Tillerson külügyminiszter szerint az új kormányzat nem fogja az amerikai értékrendet másokra erőltetni.

Nem csak beszél, határozottan cselekszik is az új elnök!

2017.01.30.
Szent Benedek
Trump: Új ellenőrző intézkedéseket vezetek be, hogy távol tartsam a radikális iszlamista terroristákat az Egyesült Államoktól. Nem akarjuk őket itt. Csakis azokat engedjük be országunkba, akik támogatják az országot és mélységesen szeretik népét.
12
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?